Vivian Buczek European Jazz Quartet: A Woman’s Voice (SE/FI/EE)

pe 4.10.2019

Klo 19:00

Tapiola Garden
17€

Osta liput

Ruotsalaisen jazzin eturivissä säkenöivä jazzvokalisti Vivian Buczek tuo kansainvälisen kvartettinsa April Jazz Clubin lavalle.

Ruotsissa vaikuttava puolalaislähtöinen jazzvokalisti on saanut tunnustusta ympäri maailmaa dynaamisesta, spontaanista ja itsevarmasta esiintymisestään, jossa kohdallaan ovat fraseeraus, artikulaatio, rytmitys ja lavalta huokuva huumori. Vivian Buczek European Jazz Quartet on tuore kokoonpano, jossa soittavat Vivianin lisäksi hänen luottosäestäjänsä pianisti Martin Sjöstedt ja muusikot ympäri Eurooppaa. Tällä kertaa yhtye esiintyy suomalaisen rumpalin Jukkis Uotilan ja virolaisen basistin Heikko Remmelin kanssa. Kvartetti luo jännittävän ja uteliaan jazzkokemuksen, jossa nerokkaan rohkeat ja mielikuvitukselliset sovitukset on kirjoittanut yksi Ruotsin parhaimmista sovittajista ja muusikoista, Martin Sjöstedt.

April Jazz Clubin konsertissa kuullaan Buczekin uunituoreen albumin, A Woman’s Voice, tuotantoa. A Woman’s Voice kuvaa elämää naisen näkökulmasta ja kokemuksesta käsin: askelia tytöstä naiseksi, menneisyyden ja tulevaisuuden näköaloista, oman paikkansa löytämisestä maailmassa, itsensä hyväksymisestä, juuristaan ja voimasta, ylpeydestä ja itsevarmuudesta, jonka tämä matka on saanut aikaan.

Vivian Buczek European Jazz Quartet
Vivian Buczek – laulu (SE)
Martin Sjöstedt – piano (SE)
Jukkis Uotila – rummut (FI)
Heikko Remmel – basso (EE)

Illan avaa Ebeli Show, jossa Espoon musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin oppilaat esittäytyvät.

Ebeli Show klo 19 alkaen, Vivian Buczek European Jazz Quartet klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

pe 4.10.2019

Klo 19:00

Tapiola Garden
17€

Osta liput