Time Machine

Huom! Tallenne katsottavissa 2.5.2020 klo 23:59 asti. Osta lippu tai passi https://www.lippu.fi/artist/april-jazz/
HE ovat juuttuneet aikapyörteeseen. Jalat 89-luvulla, kädet 98-luvulla, puoli päätä 71-luvulla. HEIDÄN pitää selvityä aikapyörteestä mutta HE eivät voi kohdata toisiaan eivätkä kommunikoida ajan läpi. Ainoa konvergenssi aika-avaruudessa on musiikillinen singulariteetti, josta HE eivät voi kommunikoida. Tämä on, Time Machine.
Kokoonpano
Joonas Kaikko, rummut
Marzi Nyman, sähkökitara
Nipa Ryti, sähköbasso
Lenni-Kalle Taipale, koskettimet

 

Liput:
Yhden illan lippu (2 esiintyjää) alk. 9,90€ + toimitusmaksu alk. 1€.
April Jazz Subgrooves -passi (4 iltaa, 8 esiintyjää), alk. 29,90€ + toimitusmaksu alk. 1€.

April Jazz Subgrooves -striimauksen lipputulot ohjataan tapahtuman artistituotantoon. Katsojien on mahdollista tukea artisteja myös lisämaksulla lipun oston yhteydessä. Lippupisteen verkkokaupassa voi valita Maksa enemmän -lipun, jonka avulla tuetaan suuremmalla summalla sekä esiintyjiä että Keikalla.fi -alustan kuluja.

Katso keikat livenä tai jälkikäteen kun sinulle sopii!
Konsertit lähetetään G Livelab Helsingistä suorina livestream-lähetyksinä Keikalla.fi-sivustolla. Konsertteja on neljänä iltana, kunakin iltana esiintyy kaksi mielenkiintoista kotimaista artistia tai yhtyettä. Konserttien väliajat täyttyvät omasta ohjelmasta, jossa haastatellaan artisteja, keskustellaan musiikista ja mietitään mm. sitä, miten pandemia vaikuttaa luovuuteen. Livehaastattelut hoitaa striimausfestareiden juontaja Njassa ja ne toteutetaan englanniksi. Kaikki keikat ovat lisäksi katsottavissa jälkitallenteina kuuden päivän ajan, joten lippuja voi ostaa myös menneisiin konsertteihin.