TATU RÖNKKÖ: Muovipullomusiikkia ja muita arkisia ääniä

Huom! Tallenne katsottavissa 1.5.2020 klo 23:59 asti. Osta lippu tai passi https://www.lippu.fi/artist/april-jazz/

Tatu Rönkkö on lyömäsoittaja, jolle mikä tahansa esine on mahdollinen soitin ja ovi uusien äänimaailmojen löytämiseen. Muovipullomusiikkia ja muita arkisia ääniä on soolokonsertti, jossa Rönkkö luo ennen kuulematonta musiikkia soittamalla mm. tyhjiä muovipulloja, emalikulhoja, tonnikalapurkkeja ja pakasterasioita. Esineillä luotujen monikerroksisten rytmisten kudosten ja ambient-äänimaailmojen hypnoottisuus sekä Rönkön ennalta-arvaamaton, suvereeni improvisointi lumoavat kuulijan ja vievät hetkeksi toisiin ulottuvuuksiin.

Liput:
Yhden illan lippu (2 esiintyjää) alk. 9,90€ + toimitusmaksu alk. 1€.
April Jazz Subgrooves -passi (4 iltaa, 8 esiintyjää), alk. 29,90€ + toimitusmaksu alk. 1€.

April Jazz Subgrooves -striimauksen lipputulot ohjataan tapahtuman artistituotantoon. Katsojien on mahdollista tukea artisteja myös lisämaksulla lipun oston yhteydessä. Lippupisteen verkkokaupassa voi valita Maksa enemmän -lipun, jonka avulla tuetaan suuremmalla summalla sekä esiintyjiä että Keikalla.fi -alustan kuluja.

Katso keikat livenä tai jälkikäteen kun sinulle sopii!
Konsertit lähetetään G Livelab Helsingistä suorina livestream-lähetyksinä Keikalla.fi-sivustolla. Konsertteja on neljänä iltana, kunakin iltana esiintyy kaksi mielenkiintoista kotimaista artistia tai yhtyettä. Konserttien väliajat täyttyvät omasta ohjelmasta, jossa haastatellaan artisteja, keskustellaan musiikista ja mietitään mm. sitä, miten pandemia vaikuttaa luovuuteen. Livehaastattelut hoitaa striimausfestareiden juontaja Njassa ja ne toteutetaan englanniksi. Kaikki keikat ovat lisäksi katsottavissa jälkitallenteina kuuden päivän ajan, joten lippuja voi ostaa myös menneisiin konsertteihin.