Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo (DK)

April Jazz Clubin lavalla koetaan ainulaatuinen ilta virtuoosisen vokaali-piano-jazzduon seurassa.

Tanskalaislähtöinen Sinne Eeg on valloittanut taiturimaisilla ja omintakeisilla jazz-vokaaleillaan skandinaavisten yleisöjen lisäksi kuulijat myös ympäri Eurooppaa ja Aasiaa. Hän on levyttänyt useita palkittuja ja laajasti kiiteltyjä studio-albumeita, uusimman Dreams vuonna 2017. Lokakuussa April Jazz Clubin lavalla Sinne Eegin kanssa kuullaan pianisti Jacob Christoffersenia. Luvassa on ainutlaatuinen ilta virtuoosisen vokaalijazzin parissa.

“Eeg shows she’s steeped in tradition but pushing it in her own direction…with technique and sensitivity aplenty” – Fred Bouchard, DOWNBEAT

“Eeg proves to be an expert in the art of inflection. She stresses a lyric in unexpected yet appropriate ways, demonstrates unerring intonation and pitch control, and shows herself to be an impressive improviser and communicator.” – AllAboutJazz.com

Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo (DK):
Sinne Eeg – laulu
Jacob Christoffersen – piano

Konsertin avaa erityinen klassista ja kevyttä musiikkia törmäyttävä Kvartetti NH4Cl solistinaan Alex Ikonen. Alex Ikonen on tullut tutuksi alun perin The Voice of Finlandista esittämällä jazzstandardeja ja soulklassikoita. Alex keikkahistoriasta löytyy esimerkiksi vuoden 2018 Linnan juhlat. Ammattimuusikoista koostuva Kvartetti NH4Cl soittaa konserteissaan klassista ja kevyttä musiikkia, luoden soittajien ja yleisön välille rennon ilmapiirin eri genrejä yhdistelemällä. Kvartetin jäsenet tunnetaan myös eri orkestereista, kamarimusiikkiyhtyeistä ja solisteina. Alex Ikonen ja Kvartetti NH4Cl esiintyivät menestyksekkäästi Art Goes Kapakka-festivaaleilla viime kesänä ja jatkaa nyt yhteisesiintymisiä.

April Jazz Clubilla Alex Ikonen ja Kvartetti NH4Cl esittävät suosikkikappaleita kuten Sway, Smile ja What a Wonderful World. Kvartetti NH4Cl tervehtii myös illan tanskalaista pääesiintyjää Sinne Eegiä vetäisemällä klipin tanskalaisen Carl Nielsenin ensimmäisestä jousikvartetosta.
Alex Ikonen feat. Kvartetti NH4Cl:
Alex Ikonen – laulu
Riikka Westerlund – viulu
Anssi Koskela – viulu
Sameli Vettenranta – alttoviulu
Lauri Rantamoijanen – sello

Kvartetti NH4Cl & Alex Ikonen klo 19, Sinne Eeg & Jacob Christoffersen Duo klo 20
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € / 15 € (opiskelijat), korttimaksu | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.