Riitta Paakki Quartet

**Riitta Paakki Quartetin konsertti perjantaina 11.12. on peruttu kokoontumisrajoitusten vuoksi. Etsimme konsertille uutta ajankohtaa vuodelle 2021 ja tiedotamme lisää mahdollisimman pian.**

April Jazz Clubilla juhlitaan Riitta Paakki Quartetin levynjulkistusta! Viime syksynä kotimaisen jazzalan arvostetuimman tunnustuksen, Yrjö-palkinnon voittanut pianisti ja jazzmusiikin tohtori Riitta Paakki sävelsi Pariisissa talven aikana teoksia, jotka huokuvat kypsää näkemystä ja valoisaa asennetta. Tuloksena on yhtyeen toinen pitkäsoitto Piste, joka ilmestyy pian Flame Jazz Recordsin julkaisemana. Kvartetin vastustamattoman vaivaton svengi sulautuu saumattomasti Paakin uusien sävellysten pohjoisiin sävyihin. Riitta Paakki Quartetin yhteissoitossa loistaa musiikin ilo, joka tarttuu varmasti myös kuulijoihin asti.

Manuel Dunkel, saksofoni
Riitta Paakki, piano
Antti Lötjönen, basso
Joonas Riippa, rummut

Ebeli Show klo 16.30
Riitta Paakki Quartet klo 17.30

Vapaa pääsy!

**

Tulethan paikalle vain terveenä! Suosittelemme kasvomaskin käyttöä 15 vuotta täyttäneille näyttelykeskuksen tiloissa ja tilaisuuksissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme lisäksi istumaan osoitetuilla paikoilla ja välttämään tarpeetonta kontaktia muuhun yleisöön tai henkilökuntaan, ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Järjestämme yleisön paikoituksen turvavälit huomioiden ja tilan siivousta on tehostettu. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi.