Oddisee & Good Compny (US), Felix Zenger & Friends

pe 26.4.2019

Klo 19:00

Sellosali
Liput alk. 24€

Osta liput

Oddisee & Good Compny

Tämän hetken mielenkiintoisimpiin rap-artisteihin lukeutuvan Oddiseen musiikki on kiehtova yhdistelmä hiphoppia, soulia, jazzia ja R&B:tä. Spotifyssa miehen tuotoksia on kuunneltu yli 23 miljoonaa kertaa ja vuonna 2012 hänet palkittiin parhaasta hiphop-albumista iTunes Music Awardseissa. April Jazzeilla Oddisee esiintyy uudeksi The Rootsiksi tituleeratun Good Compny -yhtyeen kanssa.

Oddisee kasvoi Yhdysvalloissa hip hopin jatkuvassa vaikutuspiirissä, mutta vietti kesänsä Khartumissa, Sudanissa, uiskennellen Niilissä, opetellen arabiaa ja kuunnellen isänsä oudin soittoa. Oddisee otti ensimmäisiä tuottajan askeleitaan naapurinsa, legendaarisen Garry Shiderin (Parlamentin Funkadelic) analogisessa studiossa. Sittemmin Oddisee on esiintynyt The Rootsin rinnalla ja toiminut muun muassa Freewayn, Jazzy Jeffin, Little Brotherin, De La Soul & Nikki Jeanin tuottajana.

Oddisee, MC, laulu
Oliver St Louis, kitara
Ralph Washington, koskettimet
Richard Patterson, MPC
Dennis Turner, basso
Jon Laine, rummut

Felix Zenger & Friends

Beatboxaaja Felix Zenger on harvinainen monilahjakkuus, jonka leuat pudottavista esiintymisistä ei voi saada tarpeekseen. April Jazzin keikalla kuullaan beatbox-taituruutta sen perinteisessä muodossaan, mutta myös efektien ja looppailun kautta ällistyttäviksi äänimaailmoiksi taiottuna. Erikoisvieraina mukana kosketinsoittaja ja sielukas soul-laulaja Tuomo, Don Johnson Big Bandin energinen räppäri Tommy Lindgren sekä melodista lyömäsoitinta Cupolaa soittava Lauri Wuolio. Yhdessä he esittävät uusia sovituksia sekä Zengerin että solistivieraiden tuotannosta.

Felix Zenger, beatbox
Tuomo, koskettimet, laulu
Tommy Lindgren, MC
Lauri Wuolio, cupola

Kesto n. 3h, sisältää väliajan.

pe 26.4.2019

Klo 19:00

Sellosali
Liput alk. 24€

Osta liput