Moonlight Breakfast (RO), Dalindèo

Otaniemen kampuksen sydämessä, A Bloc -kauppakeskuksessa sijaitseva Fazer Food & Co. -ravintola muuttuu lauantaina 25.4. sykkiväksi klubiksi, jossa esiintyy kaksi energisistä live-esityksistä tunnettua yhtyettä. Illan aloittaa keväällä viidennen albuminsa julkaiseva Dalindèo. Ensimmäistä kertaa Suomessa esiintyvä Moonlight Breakfast (RO) puolestaan on tanssittanut kansaa suurilla eurooppalaisilla festivaaleilla ja tehnyt lähtemättömän vaikutuksen musiikkialan ammattilaistapahtumissa kuten Eurosonic ja Tallin Music Week.

Moonlight Breakfast (RO)

Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva Moonlight Breakfast on urbaani, raaka ja epätavallinen sekoitus dream poppia, cosmic discoa, 80-luvun soundeja ja neo-soulia. Yhtye on halunnut alusta lähtien satsata erityisesti live-esityksiin, joissa inspiroiva musiikki ja energinen esiintyminen täydentyvät näyttävillä visuaalisilla efekteillä.

Ensimmäisellä keikallaan Moonlight Breakfast esiintyi 35000 katsojan edessä Black Sea -festivaalilla ennen Jamiroquaita, minkä jälkeen se on toiminut lämmittelijänä muun muassa Hurtsin ja Macy Grayn konserteissa. Vuonna 2014 yhtye soitti Sotshin talviolympialaisten päätösgaalassa.

Moonlight Breakfastin YouTube-kanavan musiikkivideoita ja Spotifyn kappaleita on katsottu ja kuunneltu yhteensä jo yli 10 miljoonaa kertaa.

Bazooka, tuottaja, rummut, koskettimet, klarinetti (RO)
Christie, laulu, koskettimet, sampleri (RO)
Adita, koskettimet, kitara, sampleri (RO)
Dan, Visual Artist (RO)

 

Photo: Miikka Pirinen

Dalindèo

Loistavista livekeikoista tunnettu Dalindèo julkaisee keväällä uuden albuminsa!

Dalindèo tunnetaan suomijazzin tyylillisenä edelläkävijänä sekä rajoja rikkovana liveyhtyeenä. Dalindèon EMMA-palkittu (2013) Kallio -levy nousi sijalle 13 Suomen virallisella albumilistalla ja singautti yhtyeen tuolloin laajemman yleisön tietoisuuteen. Yhtyettä johtava säveltäjä-kitaristi Valtteri Pöyhönen toimii myös suuren suosion saavuttaneen Ricky-Tick Big Bandin kapellimestarina.

Dalindèon viides albumi Dark Money ottaa kantaa maailman kaoottiseen tilaan ja musiikillisina suunnannäyttäjinä ovat Miles Davisin 1970-luvun taitteen varhainen fuusio, Charles Mingusin yhtyeiden räjähtävä live-energia ja Sun Ran psykedeelinen avaruus-jazz.

Valtteri Laurell Pöyhönen, sävellykset, kitara, syntetisaattori, wurlitzer
Pope Puolitaival, tenorisaksofoni, huilut
Jose Mäenpää, trumpetti, koskettimet
Pekka Lehti, basso
Jaska Lukkarinen, rummut
Rasmus Pailos, perkussiot, elektroniset elementit

Ovet avautuvat klo 19

Liput alk. 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippupiste.
Yhteistyössä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta. AYY:n opiskelijakortilla liput 15€ Fazer A Bloc -ravintolasta! (Myynnin alkamisaika ilmoitetaan pian)