Max Ionata Scandinavian Connection (IT/SE/FI)

Italian jazzkentän kirkkaimpiin tähtiin kuuluva saksofonisti Max Ionata saapuu April Jazz Clubille skandinaavisen huippukvartetin solistina.

Kotimaassaan Italiassa nykyjazzin kärkikastiin kuuluva saksofonisti Max Ionata kantaa arvostetun ja palkitun jazzmuusikon nimeä myös kansainvälisesti. Hän toimii sekä yhtyeenjohtajana että jäsenenä maineikkaiden kokoonpanojen riveissä ja on uransa aikana soittanut yli 70 levyllä.

April Jazz Clubin lavalle Max Ionata saa rinnalleen skandinaavista vahvistusta. Pianisti Mikael Jakobsson ja rumpali Aleksi Heinola sekä ruotsalainen basisti Daniel Franck tunnetaan kokeneina ja tasokkaina jazzmuusikkoina sekä omien yhtyeidensä että monien projektien riveissä. Konsertin ohjelmistossa kuullaan sekä Ionatan omia sävellyksiä että standardeja ja jazzoriginaaleja.

Max Ionata Scandinavian Connection (IT/SE/FI)
Max Ionata – saksofoni
Mikael Jakobsson – piano
Daniel Franck – basso
Aleksi Heinola – rummut

Ilta avataan klo 19 Espoon Musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin opiskelijoiden Ebeli Showlla, jossa kuullaan tällä kertaa Hanna Heljästeen ja Riikka Särkelän Hellä-yhtyettä.

Ebeli Show: Hellä
Hanna Heljäste – laulu, piano
Riikka Särkelä – laulu
Hannu Nyman – piano
Oskari Nieminen – kitara
Emil Palomäki – basso
Erik Chollat – rummut, cajon

Ebeli Show: Hellä klo 19, Max Ionata Scandinavian Connection klo 20
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 13 € / 10 € (opiskelijat), korttimaksu | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.