Kari Ikonen solo feat. Mikko Hassinen

**Kari Ikosen konsertti perjantaina 27.11. on peruttu kokoontumisrajoitusten vuoksi. Etsimme konsertille uutta ajankohtaa vuodelle 2021 ja tiedotamme lisää mahdollisimman pian.**

Suomen arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva, Yrjö-palkinnolla ja Jazz-Emmalla aateloitu pianisti, moogisti ja säveltäjä Kari Ikonen esittää uuden ”Impressions, Imrovisations & Compositions” soolopianoalbuminsa repertuaaria. Ikosen sävellyksissä ja improvisaatioistsa pianon sointikirjo on viety uusiin ulottuvuuksiin preparointeineen ja erikoistekniikoineen. Vaikutteita on ammennettu japanilaisesta koto-musiikista, sekä erityisesti arabimusiikista. Arabimusiikin maqam-asteikot mikrointervalleineen onnistuvat flyygelillä taiteilijan itse kehittämän ja maailmalla valtavasti kiinnostusta herättäneen Maqiano-keksinnön avulla. Konsertissa vierailee arabimusiikista niinikään innostunut rumpali Mikko Hassinen, joka soittaa muun muassa Riqq ja Daff-rumpuja.

Kari Ikonen, piano
Mikko Hassinen, perkussiot

Ebeli Show klo 16.30
Kari Ikonen solo feat. Mikko Hassinen klo 17.30

Vapaa pääsy!

**

Tulethan paikalle vain terveenä! Suosittelemme kasvomaskin käyttöä 15 vuotta täyttäneille näyttelykeskuksen tiloissa ja tilaisuuksissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme lisäksi istumaan osoitetuilla paikoilla ja välttämään tarpeetonta kontaktia muuhun yleisöön tai henkilökuntaan, ja huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Järjestämme yleisön paikoituksen turvavälit huomioiden ja tilan siivousta on tehostettu. Tutustu turvallisuusohjeisiin osoitteessa weegee.fi.