Joel Frahm Trio (US, CA)

pe 10.5.2019

Klo 19:00

Tapiola Garden
Liput alk 17€

Osta liput

New Yorkin jazzskenen nouseva tähti Joel Frahm April Jazz Clubilla.

Joel Frahm on New Yorkin äärimmäisen kovatasoisen jazzskenen vakiokalustoa ja on esiintynyt muun muassa sellaisten artistien kuin Brad Mehldaun, Bill Charlapin ja Matt Wilsonin kanssa, sekä levyttänyt muiden muassa Diane Schuurin, Kurt Ellingin ja Jane Monheitin kanssa. Isosta ja lämpimästä tenorisoundistaan sekä intohimoisesta ja sujuvan kekseliäästä soitostaan tunnettu Frahm on nimetty nousevaksi tähdeksi maineikkaan Downbeat -lehden kriitikoiden äänestyksessä. Viimeksi hän ihastutti suomalaisia soitannollaan April Jazzeilla 2017 osana NYC Project -all stars kokoonpanoa.

Clubille Joel tuo kansainvälisen trionsa, jossa hänen lisäkseen soittaa Toronton tuotteliain bändinjohtaja, rumpali Ernesto Cervini (Myriad3 & Turboprop) sekä basisti Dan Loomis (Wee Trio, TS Monk, Vadim Neselovskyi). Orkesteri on soittanut yhdessä eri kokoonpanoissa yli vuosikymmenen verran, joten bändin kemia on telepaattisella tasolla. Tämä on yhtyeen ensimmäinen kiertue triona ja April Jazz Club on ylpeä saadessaan heidät lavalle.

 
Joel Frahm – saksofoni
Dan Loomis – basso
Ernesto Cervini – rummut
 

Illan aloittaa Ebeli Show

Rosa Pakkala – laulu
Ella Eriksson & Anni Vuorinen – taustalaulu
Aleksi Harjunpää – kitara
Samu Jaantila – basso
Akseli Savola – koskettimet & piano
Robin Gustafsson – rummut

Ebeli Show klo 19 alkaen, Joel Frahm Trio klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton
 
Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

pe 10.5.2019

Klo 19:00

Tapiola Garden
Liput alk 17€

Osta liput