GURLS (NO)

pe 5.4.2019

Klo 19:00

Tapiola Garden
Liput alk 17€

Osta liput

GURLS on kolmen Norjan kysytyimmän muusikon yhteisprojekti, jossa he voivat koota yhteen muista projekteistaan saamansa kokemukset ja taidot spontaanin leikkisäksi, itsevarmaksi sekä rennosti funkaavaksi paketiksi.

GURLS:n kokoonpano on Young Nordic Jazz Comet -palkittu saksofonisti ja perustajajäsen Hanna Paulsberg, muun muassa Stingin kanssa yhteistyötä tehnyt basisti Ellen Andrea Wang ja myös April Jazzeilla 2018 Rohey -yhtyeensä kanssa hurmannut laulaja Rohey Taalah.

Yhtyeen debyyttialbumi Run Boy, Run on genrerajoja kumartamaton keitos, jota sekoittamassa ovat muusikot, joiden leikkisä soitto tihkuu huumoria ja väkevää naisellista voimaa. Yhtyeen uniikki kokoonpano, jossa saksofonin ja kontrabasson akustinen vuoropuhelu ja vaihtuvat lauluvuorot vievät kuulijat uusille ja tutkimattomille vesille, on kokemisen arvoinen.

Rohey Taalah – laulu
Hanna Paulsberg – saksofoni
Ellen Andrea Wang – kontrabasso, laulu

Ebeli Show: Ella & Helmet

Ella von Weissenberg – laulu
Milla von Weissenberg – piano
Lauri Viljavuori – kitara
Oskari Ojala – basso
Marko Rintamäki – rummut

Ebeli Show klo 19 alkaen, GURLS klo 20 alkaen

Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton
Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

pe 5.4.2019

Klo 19:00

Tapiola Garden
Liput alk 17€

Osta liput