Dance Music Symphony (FI/SE)

Aviciin, Skrillexin ja Daft Punkin EDM-hittejä sinfoniaorkesterille sovitettuna!

Ruotsalainen sovittaja ja kapellimestari Hans Ek on luonut Dance Music Symphonyn kunnianosoituksena yhdelle tämän päivän suosituimmista musiikkilajeista. Tässä konsertissa kuullaan mm. Swedish House Mafian, Skrillexin, Daft Punkin ja Aviciin elektronisista tanssimusiikkikappaleista sinfoniaorkesterille tehtyjä remixejä.

Dance Music Symphony esitetään April Jazzeilla keskiviikkona 22.4. ja lauantaina 25.4. Tampere-talossa. Tapiola Sinfoniettan kapellimestarina toimii kappaleiden sovittaja Hans Ek. Musiikin ohella EDM-konserteissa ovat tärkeässä roolissa näyttävät visuaaliset efektit, joista Espoon ja Tampereen keikoilla vastaa VJ Vixen alias mediataiteilija Paula Lehtonen.

Tapiola Sinfonietta ei ole ensimmäistä kertaa ravistelemassa klassisen musiikin ja etenkin nuorisoa puhuttelevan populaarimusiikin välisiä rajoja. Vuonna 2015 se esitti Slush-tapahtumassa järjestetyssä pelimusiikkikonsertissa teemoja suosituista videopeleistä, kuten Angry Birds ja Clash of Clans.

Huom! Tapiolasalin konserttiin on saatavana myös edullinen perhelippu. Neljän paikan lipulla konserttiin pääsee kaksi aikuista ja kaksi alle 18-vuotiasta.

Hans Ek, kapellimestari, sovitukset (SE)
VJ Vixen / Paula Lehtonen, visuaalit
Tapiola Sinfonietta

Liput alk. 100/35/29 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), Lippupiste
Kesto n. 75min, ei väliaikaa.