Bobby McFerrin ”Gimme 5” (US)

ke 24.4.2019

Klo 20:00

Tapiolasali
Liput alk. 63 €

Osta liput

HUOM! KONSERTIN ALKAMISAIKA ON MUUTTUNUT!
Konsertti alkaa klo 20. Aiemmin ostetut liput käyvät sellaisenaan.

Yleisön rakastama 10-kertainen Grammy-voittaja saapuu jälleen Espooseen. Laulaja-akrobaatti ottaa kuulijansa mukaan, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa Tapiolasalista loppuvat paikat nopeasti. Parhaiten McFerrin tunnetaan 80 –luvun radiohitistä ”Don’t Worry, Be Happy”, mutta vuosikymmeniä kestänyt ura on kuitenkin saanut todelliset meriittinsä muualta. Lukuisat kunniamaininnat, kuten 10 Grammy -palkintoa kertovat pitkäjänteisestä ja onnistuneesta urasta.

McFerrin on yhden miehen ilmiö. Häntä voidaan pitää yhtenä merkittävimmistä hahmoista Beat Box -kulttuurin muodostumisessa. Teoksissaan hän laajan nelioktaavisen äänialansa lisäksi käyttää kehoaan erilaisten äänien muodostamiseen. Taitavan tekniikkansa ansiosta McFerrin kuljettaa lauluaan nopeasti äänirekisteristä toiseen, luoden polyfonisia efektejä mahdollistaen laulujen melodian ja säestyksen samanaikaisesti.

Soolouransa ohella Bobby McFerrin on ollut mukana monenlaisissa projekteissa, kuten tehnyt elokuvamusiikkia, johtanut useita orkestereita kuten New Yorkin Filharmonikkoja, sekä edistänyt lasten musiikkikoulutusta. Omien levytystensä lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä lukuisien jazzin suurnimien, kuten Al Jarreaun, Pharoah Sandersin, Quincy Jonesin ja Chick Corean kanssa.

Kesto n. 1,5h, ei väliaikaa

Kokoonpano:
Bobby McFerrin
Joey Blake
Rhiannon
Judi Vinar
Dave Worm

Tilaa tarjoilut ennakkoon!

 

Bobby McFerrin laulu-klinikka:
24.4. KLO 18:00-19:00
Espoon Kulttuurikeskus, Tapiolasali
Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo
Saavu ajoissa, paikkoja rajoitetusti.

ke 24.4.2019

Klo 20:00

Tapiolasali
Liput alk. 63 €

Osta liput