April Jazz Club: Screaming Jay & The Bones

Screaming Jay & The Bones avaa April Jazz Clubin kevätkauden vakuuttavalla rytmiikalla ja huimilla scat-sooloilla.

1950-luvun rhythm & bluesin ja jazzin helmet pääsevät osaavaan käsittelyyn Screaming Jay & The Bonesin seurassa. Jay Kortehiston huimat scat-soolot sekä puhaltimien ja rytmisektion tiukka groove takaavat sähköistävän menon. Yhtyeen jäsenet tunnetaan muun muassa Ricky Tick Big Bandin, Dalindeon, Whistle Baitin ja Jimi Tenorin riveistä, edustaen suomalaisen jazzin ja rhythm & bluesin kirkkainta kärkeä. Vuodesta 2013 toiminut bändi on hionut yhteissoittonsa vakuuttavaksi paketiksi, joka on valloittanut festivaali- ja klubilavoja mukaansatempaavalla energiallaan.

Screaming Jay & The Bones:
Jay Kortehisto – laulu, pasuuna
Petri `Pope` Puolitaival – saksofoni
Valtteri Pöyhönen – kitara
Lasse Sirkko – basso
Thomas Rönnholm – rummut

Illan avaa Ebeli Show klo 18, jossa Espoon Musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin opiskelijat esittäytyvät. Ebeliläisistä koostuva Leeni ja Oskari -duo esittää kitaralle ja kaksiääniselle laululle sovitettuja englannin- ja suomenkielisiä lempikappaleitaan.

Ebeli Show: Leeni ja Oskari
Leeni Takanen – laulu
Oskari Nieminen – kitara, laulu

Ebeli Show: Leeni ja Oskari klo 18
Screaming Jay & The Bones klo 19
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 13 € / 10 € (opiskelijat), korttimaksu | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.