April Jazz Club: Mette Juul and Peter Rosendal (DK)

Tanskalainen jazzvokalisti Mette Juul ja pianisti Peter Rosendal tunnelmoivat April Jazz Clubilla huhtikuussa.

Tanskalaislähtöinen jazzvokalisti ja säveltäjä Mette Juul on yksi Pohjoismaisen jazzskenen vaikuttavimmista tekijöistä. Hänen lämmin ja kirkas äänensä tulkitsee persoonallisella tavalla omia sävellyksiään, sekä muun muassa Kirk Nurockin, Antonio Carlos Jobimin ja Cole Porterin kappaleita. Juul on luonteva ja omaleimainen esiintyjä, jolla on laaja-alainen tekninen ja musiikillinen osaaminen. Hän julkaisi vastikään neljännen albuminsa Change (Universal Music 2019), joka on saanut osakseen upeasti kansainvälistä huomiota. Juulin duettoparina Espoossa kuullaan pianisti Peter Rosendalia.

”Mette Juul on todellinen lauluntekijä, vilpittömän välitön ja vaatimattoman oloinen.” ­–Jazzrytmit
“It is the combination of the eminent compositions and songs, the high musical and technical level and the singer´s calm composure, vocal personality and sound that makes this album something out of the ordinary” –Ivan Rod *****
“a major musical accomplishment from Juul” –All about Jazz *****

Mette Juul – laulu, kitara
Peter Rosendal – piano

Illan avaa Ebeli Show klo 18, jossa Espoon Musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin opiskelijat esittäytyvät.

Ebeli Show klo 18
Mette Juul and Peter Rosendal (DK) klo 19
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € / 15 € (opiskelijat) korttimaksulla. Ennakkoliput Lippupisteestä.
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Muista mainita pöytävarauksen yhteydessä, että haluat ruokailla klubin puolella. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.