April Jazz Club: Martha High and The Soul Cookers (US/IT/FR)

Soulin jumalattareksi tituleerattu Martha High ja huikea Soul Cookers -yhtye valloittavat April Jazz Clubin pääsiäisen alla.

Soulin, funkin ja jazzin perintöä äidinkielen lailla tulkitseva Martha High saapuu April Jazz Clubille Soul Cookers -yhtyeensä solistina. Yli kolmekymmentä vuotta James Brownin rinnalla esiintynyt High on jättänyt lähtemättömän jälkensä soulin historiaan: High oli Brownin mukana muun muassa kuuluisalla Boston Gardenin keikalla vuonna 1968, Vietnamin matkalla ja Zairessa. Nykyisin High kiertää Maceo Parkerin bändissä. Highn uusin sooloalbumi Singing For The Good Times (Blind Faith Records, 2016) todistaa, että High on yhä terävässä iskussa. Soul Cookers -yhtyeen kanssa Espooseen saapuva High ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Martha High and The Soul Cookers (US/IT/FR):
Martha  High  – laulu
Roy Panebianco – kitara
Leonardo Corradi – urut
Tony Match – rummut

Illan avaa Ebeli Show klo 18, jossa Espoon Musiikkiopiston pop/jazz-linja Ebelin opiskelijat esittäytyvät.

Ebeli Show klo 18
Martha High and The Soul Cookers klo 19
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 20 € / 15 € (opiskelijat) korttimaksulla. Ennakkoliput Lippupisteestä.
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Muista mainita pöytävarauksen yhteydessä, että haluat ruokailla klubin puolella. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.