April Jazz Club: KP´s Soul/Funk Unit feat. Carl Avory (FI/UK)

Charmikas soul- ja jazzlaulaja Carl Avory saapuu Espooseen virtuoosisen muusikkokollektiivi KP´s Soul/Funk Unitin solistina.

Brittiläinen soulin ja jazzin sävyjä luotaava laulaja voittaa yleisöt puolelleen kerta toisensa jälkeen. Avory on ansioitunut esiintyjänä ympäri Eurooppaa ja laulanut vuosien mittaan muun muassa Julian Fabin, Hubert Tubbsin ja Bootsy Collinsin rinnalla. Carl Avoryn groovaavan taipuisan soundin kruunaa Lontoossa uraansa tehneen rumpali Kari Paavolan luotsaama muusikkokollektiivi KP´s Soul/Funk Unit.

Rumpali ja yhtyeenjohtaja Paavola on työskennellyt Lontoossa muun muassa musikaaleissa, Enrique Inglesiaksen, Giles Martinin ja monen muun kansainvälisen huipun kanssa, sekä soittanut mm. Womack and Womack, Tasha Taylor, The Wedding Present, Vanessa Haynes ja Xantone Blacqin kiertueilla. Yhtyeessä soittavat niin grooveen kuin jazz-improvisaatioonkin taipuvat huippumuusikot: tv-bändeistä, vuoden 2017 Euroviisuista ja monien suomalaistähtien taustabändeistä tunnettu pianisti Lasse Piirainen, Suomen ykkös ”groove-kitaristi” Aki Haarala (Paleface, Xantone Blacq, Quintessence, Tuomo, Q-Continuum) ja basisti Kari Hulkkonen (Jukkapoika, Mikko Kosonen).

KP´s Soul/Funk Unit feat. Carl Avory:
Carl Avory – laulu
Lasse Piirainen – piano, koskettimet
Aki Haarala – kitara
Kari Hulkkonen – basso
Kari Paavola – rummut

Tunnelmaa viritellään jo kello 18 upean Duo Hehkun esityksellä. Duo Hehku on valloittavaa menoa, röyhkeää tulkintaa ja flow-tiloja. April Jazz Clubilla duo esittää jazz- ja popmusiikista ammentavaa omaa tuotantoaan.

Duo Hehku:
Iina Johanson – laulu
Ansku Mellanen – kitara, laulu

Duo Hehku klo 18
KP´s Soul/Funk Unit feat. Carl Avory (FI/UK) klo 19
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € / 15 € (opiskelijat) korttimaksulla. Ennakkoliput Lippupisteestä.
Tapahtuma on ikärajaton.

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.