Tapiolasali

April Jazzin suurin konserttisali on lähes 800-paikkainen Tapiolasali, joka sopii akustiikkansa ansiosta erinomaisesti vaativankin musiikin konsertteihin. Tapiolasalin permantopaikoille kuljetaan kulttuurikeskuksen toisesta kerroksesta ja parvelle kolmannesta kerroksesta. Salin lämpiötiloista avautuvat avarat näkymät Tapiolan keskusaltaalle ja sen kauniiseen ympäristöön.

Tapiolasali
Espoon kulttuurikeskus
Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Café Louhi

Café Louhi, tai toiselta nimeltään Louhisali, sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksen sisääntulokerroksessa, joten sisäänkäynti saliin tapahtuu ensimmäisestä kerroksesta. 300-paikkaiseen saliin katetaan lavan edustalle pöytiä, jolloin se palvelee yleisöä intiimissä jazzklubitunnelmassa, jossa baari on auki myös konserttien aikana. Espoon kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolassa, jonne on nyt helppo tulla metrolla!

Café Louhi
Espoon kulttuurikeskus
Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Sellosali

400-paikkainen Sellosali Espoon Leppävaarassa on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Kauppakeskus Sellon pysäköintihallista löytyy ilmainen pysäköinti (5h). Kauppakeskus sijaitsee Turunväylän ja Kehä I:n risteyksessä pääradan varrella, ja metromainen kaupunkirata tuo kävijät Sellosaliin mm. Helsingistä n. 12-16 minuutissa junasta riippuen.

Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A
02600 Espoo

Tapiola Garden

Tapiola Garden on ollut festivaalin tapahtumapaikkana aivan ensimmäisestä vuodesta saakka. Tapiola Gardenissa toimii myös April Jazz Club tarjoten noin 20 klubi-iltaa vuodessa. Festivaalin aikana April Jazz Clubille kannattaa suunnata konserttien jälkeen virallisille jatkojameille keskiviikosta lauantaihin. Perinteistiä jameja isännöi April Jazz Houseband ja jameihin on vapaa pääsy.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on myös luontevin valinta festivaalimajoitusta etsiville ja aulabaari tai ravintola Grill it! tarjoilevat tietenkin ruokaa ja juomaa myös ennen konsertteihin siirtymistä. Ravintolasalista on upea näkymä keskusaltaan yli kulttuurikeskuksen suuntaan ja matkaa konserttipaikoille on jalkaisin vain pari minuuttia.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden & Ravintola Grill it!
Tapionaukio 3, 02100 Espoo
Facebook

EMMA

Espoon modernin taiteen museo, EMMA, lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin. Se sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, joka on uuteen eloon herännyt Weilin & Göös -yhtiön kirjapainotalo Tapiolassa. Teollista historiaansa rohkeasti muisteleva betoninen jättiläinen tarjoaa kävijöilleen kulttuurielämyksiä neljän erilaisen museon voimin.

EMMA – Espoon modernin taiteen museo
WeeGee Näyttelykeskus
Ahertajantie 5, 02100 Espoo

Tapiolan kirkko

Tapiolan kirkossa alkaa remontti, joten tänä vuonna 2020 April Jazz tulee tekemään vierailun Temppeliaukion kirkkoon. Lisätietoa tulossa lähiaikoina.

Luontokeskus Haltia

Haltia kokoaa Suomen luonnon yhden katon alle ja tuo sen aivan ihollesi niin rakennuksen ja tilojen kautta kuin upeissa näyttelyissä. Jo rakennus itsessään on nähtävyys, mutta samalla kannattaa suunnata retkelle Nuuksion kansallispuiston upeisiin maisemiin.

Luontokeskus Haltia
Nuuksiontie 84
02820 Espoo