Tapiolasali

April Jazzin suurin konserttisali on lähes 800-paikkainen Tapiolasali, joka sopii akustiikkansa ansiosta erinomaisesti vaativankin musiikin konsertteihin. Tapiolasalin permantopaikoille kuljetaan kulttuurikeskuksen toisesta kerroksesta ja parvelle kolmannesta kerroksesta. Salin lämpiötiloista avautuvat avarat näkymät Tapiolan keskusaltaalle ja sen kauniiseen ympäristöön.

Tapiolasali
Espoon kulttuurikeskus
Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Café Louhi

Café Louhi, tai toiselta nimeltään Louhisali, sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksen sisääntulokerroksessa, joten sisäänkäynti saliin tapahtuu ensimmäisestä kerroksesta. 300-paikkaiseen saliin katetaan lavan edustalle pöytiä, jolloin se palvelee yleisöä intiimissä jazzklubitunnelmassa, jossa baari on auki myös konserttien aikana. Espoon kulttuurikeskus sijaitsee Tapiolassa, jonne on nyt helppo tulla metrolla!

Café Louhi
Espoon kulttuurikeskus
Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo

Sellosali

400-paikkainen Sellosali Espoon Leppävaarassa on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja sinne on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevan Kauppakeskus Sellon pysäköintihallista löytyy ilmainen pysäköinti (5h). Kauppakeskus sijaitsee Turunväylän ja Kehä I:n risteyksessä pääradan varrella, ja metromainen kaupunkirata tuo kävijät Sellosaliin mm. Helsingistä n. 12-16 minuutissa junasta riippuen.

Sellosali
Soittoniekanaukio 1 A
02600 Espoo

A Bloc

Aalto-ylipiston Otaniemen kampuksen sydämessä sijaitseva Fazer Food & Co. A Bloc -ravintola muuttuu jazzklubiksi April Jazzin ajaksi!

Torstaina ja perjantaina tarjolla on illalliskattaus. Show & dinner –paketilla illan esityksistä voi nauttia ruokailun lomassa rennosti pöydän ääressä. Tilassa voi liikkua vapaasti kuin monien April Jazz-kävijöiden muistamassa jazzteltassa ja lisää virvokkeita saa baarista.

Lauantai-iltana pöydät raivataan syrjään tanssilattian tieltä, sillä lavalle nousee kaksi energistä live-yhtyettä. Janon ja nälän voi sammuttaa läpi illan palvelevassa baarissa.

A Blociin saapuminen on helppoa, sillä kauppakeskuksen yhteydessä on Oteniemen metroasema.

A Bloc
Otaniementie 12
02150 Espoo

Temppeliaukion kirkko

April Jazz vierailee ensimmäistä kertaa Temppeliaukion kirkossa, joka tarjoaa upeat puitteet Trondheim Jazz Orchestran konsertille. Esitykseen kuuluva valosuunnittelu yhdessä tilan vaikuttavan arkkitehtuurin kanssa pääsevät oikeuksiinsa hiljalleen hämärtyvässä huhtikuun illassa.

Temppeliaukion kirkko
Lutherinkatu 3
00100 Helsinki

Tapiola Garden

Tapiola Garden on ollut festivaalin tapahtumapaikkana aivan ensimmäisestä vuodesta saakka. Tapiola Gardenissa toimii myös April Jazz Club tarjoten noin 20 klubi-iltaa vuodessa. Festivaalin aikana April Jazz Clubille kannattaa suunnata konserttien jälkeen virallisille jatkojameille keskiviikosta lauantaihin. Perinteistiä jameja isännöi April Jazz Houseband ja jameihin on vapaa pääsy.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on myös luontevin valinta festivaalimajoitusta etsiville ja aulabaari tai ravintola Grill it! tarjoilevat tietenkin ruokaa ja juomaa myös ennen konsertteihin siirtymistä. Ravintolasalista on upea näkymä keskusaltaan yli kulttuurikeskuksen suuntaan ja matkaa konserttipaikoille on jalkaisin vain pari minuuttia.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden & Ravintola Grill it!
Tapionaukio 3, 02100 Espoo
Facebook

EMMA

Espoon modernin taiteen museo, EMMA, lukeutuu Suomen merkittävimpiin taidemuseoihin. Se sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä, joka on uuteen eloon herännyt Weilin & Göös -yhtiön kirjapainotalo Tapiolassa. Teollista historiaansa rohkeasti muisteleva betoninen jättiläinen tarjoaa kävijöilleen kulttuurielämyksiä neljän erilaisen museon voimin.

EMMA – Espoon modernin taiteen museo
WeeGee Näyttelykeskus
Ahertajantie 5, 02100 Espoo