Liput

LIPUNMYYNTI

34. April Jazz järjestetään 22.-25.4. livestriimattuna. April Jazz Subgrooves-nimellä toteutettavilla striimausfestareilla on yhteensä kahdeksan eri esiintyjää, kaksi joka ilta. Keikat lähetetään Helsingin G Livelabista ja ne näkyvät keikalla.fi alustalla.

Liput lähetyksiin maksavat 9,90€ / ilta (kaksi artistia) tai koko April Jazz Subgrooves (neljä iltaa ja yhteensä kahdeksan artistia) hintaan 29,90€. Kaikki keikat ovat lisäksi katsottavissa jälkitallenteina kuuden päivän ajan, joten lippuja voi ostaa myös menneisiin konsertteihin.

Konserttien väliajat täyttyvät omasta ohjelmasta, jossa haastatellaan artisteja, keskustellaan musiikista ja mietitään mm. sitä, miten pandemia vaikuttaa luovuuteen. Livehaastattelut hoitaa striimausfestareiden juontaja Njassa ja ne toteutetaan englanniksi.

Liput ovat myynnissä osoitteessa lippu.fi.

Lipunmyynti ja varaukset onnistuvat myös Lippupisteen puhelinpalvelussa ma-la klo 9-21 ja su 10–18 puh. 0600 900 900 (2€/alk. min +mpm/ pvm).

 

April Jazz -festivaalin (22.-26.4.2020) peruuntuneiden konserttien osalta ohjeet lipun palautuksesta tai vaihtamisesta lahjakortiksi löytyvät Lippupisteen tapahtumasivulta.