Koronavirus

Huom! Ohjeet lippujen palautukseen ja vaihtamiseen eivät koske April Jazz Subgrooves -tapahtumaa, jonka konsertit järjestetään striimattuna 22.-25.4.

Lippujen palauttaminen

Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita ja toimitusmaksuja ei palauteta).

Lippurahojen palautuksia voi hakea 31.5. mennessä tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Linkin takaa löytyvät myös yksityiskohtaisemmat palautusohjeet. Lippupisteen myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit lähettää lippujesi tiedot sekä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen: peruutukset@lippu.fi.

Tilanne on niin poikkeuksellinen ja koskee niin suurta määrää asiakkaita, että esitysten peruuntumiseen liittyvien toimenpiteiden käsittely tulee vaatimaan huomattavan paljon aikaa.

Pahoittelemme muutoksista koituvaa haittaa ja epävarmuutta ja kiitämme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä tässä valitettavassa tilanteessa.Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita ja toimitusmaksuja ei palauteta).

Lippujen vaihtaminen lahjakorttiin

Lippupiste hoitaa peruttujen esitysten lippupalautuksia myös lahjakortteina.

Mikäli haluat vaihtaa April Jazz- lipun lahjakorttiin, voit laittaa siitä viestin Lippupisteelle osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi tai soittaa numeroon 0600 900 900 (2 e/min+pvm).

Viestistä tulee käydä ilmi seuraavat seikat:

  • asiakkaan yhteystiedot
  • palautettavien lippujen lippunumerot tai muu yksilöivä tieto, esim. tilausnumero

Lippupiste lähetettää asiakkaalle esityksen järjestäjän lahjakortin, jonka arvo on lipun hinta ilman palvelupalkkioita.