Ohjelma ja esiintyjät

April Jazz on pääkaupunkiseudun suurin jazztapahtuma, jossa vierailee vuosittain yli 10 000 kuulijaa. Keväällä 2019 vuorossa on jo 33. April Jazz -festivaali. Tapahtuman konserttipaikkoina toimivat Tapiolassa sijaitsevat Espoon kulttuurikeskus, Espoon modernin taiteen museo EMMA, Tapiolan kirkko, April Jazz Club Tapiola Gardenissa sekä Sellosali Leppävaarassa. Tapahtuman järjestää Espoo Big Band ry.

ke 24.4.2019

Tapiolasali | Klo 20:00
Liput alk. 63 €

Bobby McFerrin (US)

HUOM! KONSERTIN ALKAMISAIKA ON MUUTTUNUT! Yleisön rakastama 10-kertainen Grammy-voittaja saapuu jälleen Espooseen. Laulaja-akrobaatti ottaa kuulijansa mukaan, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa Tapiolasalista loppuvat paikat nopeasti.

to 25.4.2019

Sellosali | Klo 19:00
Liput alk. 24€

Somi (US)

Tummaäänisen laulajattaren musiikki on sekoitus afrikkalaista groovea sekä vokaalijazzia, jossa kuuluu vahvana sosiaalisen omatunnon ääni.

pe 26.4.2019

Sellosali | Klo 19:00
Liput alk. 24€

Oddisee & Good Compny (US), Felix Zenger & Friends

Oddiseen poliittisesti kantaaottava ja ajankohtainen rap sekä uudeksi The Rootsiksi tituleeratun Good Compny -yhtyeen musiikki on kiehtova yhdistelmä hiphoppia, soulia, jazzia ja R&B:tä.

Beatboxaaja Felix Zengerin seuraan liittyvät Tuomo, Tommy Lindgren sekä Lauri Wuolio esittäen uusia sovituksia Zengerin ja solistivieraiden tuotannosta.

pe 26.4.2019

Tapiolasali | Klo 19:00
Liput alk. 34€

John Scofield Trio (US)

Aikansa arvostetuimpiin kitaristeihin kuuluvan ja April Jazzeille ensimmäistä kertaa saapuvan John Scofieldin tuoreimmat albumit ovat tuoneet hänelle menestyksekkään uran ensimmäiset kolme Grammya.

pe 26.4.2019

G Livelab | Klo 21:00
Liput alk. 29€

BartolomeyBittmann (AT)

Herrat Bartolomey ja Bittmann sekoittavat häpeilemättä aineksia eri musiikin genreistä. Klassisen musiikin sielukkuus, rockin riffit ja jazzin improvisaatio ovat hienostuneesti läsnä tämän dynaamisen sello-viulu-duon sävellyksissä.