Info

34. April Jazz –festivaali järjestetään Espoossa 22.–26.4.2020.

YHTEYSTIEDOT

Festivaalin aikana 24.-28.4.2019 toimistomme sijaitsee Espoon kulttuurikeskuksen aulassa (Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo).

Avoinna klo 16-21
puh. 09 455 0003
info(at)apriljazz.fi

Muina aikoina toimimme Tapiolassa Ahertajantiellä, WeeGee -taloa vastapäätä.

April Jazz
Espoo Big Band ry
Ahertajantie 6 b
02100 Espoo
puh. 09 455 0003
s-posti: info(at)apriljazz.fi

FESTIVAALIJOHTAJA
Matti Lappalainen
p. 050 5855 221
s-posti: matti.lappalainen(a)apriljazz.fi

TUOTTAJA
Pedro Herrero
p. 040 517 9399
s-posti: pedro.herrero(a)apriljazz.fi

TUOTTAJA
April Jazz Club
Jenni Köykkä
p. 040 534 4483
s-posti: jenni(a)apriljazz.fi

APRIL JAZZ -FESTIVAALI

Järjestyksessään 33. April Jazz –festivaali järjestetään Espoossa 24.–28.4.2019. Konserttipaikkoina toimivat Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa, Leppävaaran Sellosali, Espoon modernin taiteen museo EMMA sekä Tapiolan kirkko. Lisäksi perinteiset jatkojamit järjestetään Tapiola Gardenissa keskiviikosta lauantaihin.  Tapahtuman liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa ja toimipisteissä.

Vuodesta 1987 lähtien järjestetty April Jazz on pääkaupunkiseudun suurin kansainvälinen jazzfestivaali, joka esittelee koti- ja ulkomaisten rytmimusiikin huippujen lisäksi nousussa olevia, tuoreita ja kiinnostavia artisteja. Festivaalin järjestää Espoo Big Band ry.

APRIL JAZZ CLUB

Vuonna 2016 perustettu April Jazz Club hemmottelee musiikin ystäviä puutarhakaupungin sydämessä, Original Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Ilta alkaa klo 19 Ebeli Show´lla ja pääesiintyjinä klo 20 alkaen nähdään jazzin huippunimiä. Esityksen lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän Grill It! -ravintolasta. Liput ovelta tai Lippupisteestä.

ESPOO BIG BAND RY

Espoo Big Band ry on vuonna 1980 perustettu espoolainen yhdistys, joka ylläpitää Espoo Big Band -orkesteria (1980-), järjestää April Jazz festivaalia (1987-), April Jazz Clubia (2016-), sekä muita konsertteja ja koulutusta ympäri vuoden.  Toiminnanjohtajana työskentelee Matti Lappalainen.

s-posti: info(at)ebb.fi
puh. +358 50 5855 221

Yhdistyksen hallitus:

Markku Varhela, puheenjohtaja
Valtteri Malmivirta, varapuheenjohtaja
Jim Lappalainen
Eerik Siikasaari
Heikki Westerlund

RUOKAPAIKKOJA TAPIOLASSA

Syömään konserttien ohella? Tapiolasta löytyy monta hyvää ruokapaikkaa Espoon kulttuurikeskuksen lähistöltä.

INSTAGRAM KILPAILU

Jaa tunnelmapätkä April Jazzeilta ja voita ennakkoliput vuodelle 2020!

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä: April Jazz Espoo Big Band ry Ahertajantie 6 b 02100 Espoo p. 09 455 0003

Arvontaan osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää. Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yritysten työntekijät tai heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan valmisteluun tai toteuttamiseen. Arvontaan voi osallistua jakamalla kuvan tai videon omalla Facebook-sivulla tai Instagram-tilillä.

Facebookissa osallistuttaessa tulee osallistujalla olla käytössään julkinen Facebook-tili tai arvontaan osallistuvan postauksen tulee olla julkinen. Instagramissa osallistujalla tulee olla julkinen Instagram-tili. Arvontaan osallistutaan tägäämällä jaettuun kuvaan tai videoon tunnukset #apriljazz #siltäkuulostaa.

Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 24.4.–30.4.2019. Arvonta suoritetaan 2.5.2019 ja voittajille ilmoitetaan voitosta kommentoimalla kyseisiä postauksia sekä henkilökohtaisesti Facebook- tai Instagram-viestillä.

Arvonnan palkinto: Kaikkien kuvan tai videon April Jazzien tunnelmasta jakaneiden kesken arvotaan kaksikymmentä (20) palkintoa. Palkintoina arvotaan yhteensä 20 ennakkolippua vuoden 2020 April Jazziin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajia ei tavoiteta yhden viikon kuluessa yhteydenotosta, April Jazz pidättää oikeuden valita uuden voittajan. April Jazz ei maksa voittajien matkaeikä majoituskuluja. April Jazz ei vastaa voittajien kadonneista lipuista.

Arvonnan järjestäjän oikeudet: Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittajien nimi Facebook-sivuilla sekä Instagramissa ja April Jazzin omilla verkkosivuilla. April Jazz käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain arvonnan järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin eikä käytä tai luovuta henkilötietoja suoramarkkinointiin tai muihin tarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta. Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä Mikäli epäilemme vilppiä, on April Jazzilla oikeus tarkistaa ja sulkea pois kilpailijoita.

Arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja mahdollisia soveltuvia Facebookin ja Instagramin käyttäjäsääntöjä. April Jazz noudattaa kaikissa kilpailuissaan Suomen lakia. Arvonnan järjestäjä maksaa palkinnosta menevän arpajaisveron.

April Jazzilla on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana ilmoittamalla muutoksesta julkaisussa Facebook- tai Instagram-sivulla tai muulla tavalla. April Jazzilla on oikeus peruuttaa arvonta ilman erillistä ilmoitusta, mikäli siihen ilmenee tarvetta (tietokonevirus tms.). Arvonnan järjestäjä pidättää kaikki oikeudet muutoksiin ml. oikeuden muuttaa sääntöjä tarvittaessa.