Tervetuloa April Jazzeille 24.-28.4.2013!

Varmoja kevään merkkejä ilmassa:

APRIL JAZZ JULKAISEE TÄNÄÄN OHJELMANSA

April Jazz -festivaali esittelee jälleen jazzmusiikin kiinnostavimpia artisteja, suurimpina niminään saksofonisti Charles Lloyd, ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Grammy –ehdokas, laulaja Gregory Porter, pianistikomeetta Hiromi ja neo-soulin sanansaattaja, laulaja José James. April Jazz järjestetään 24.-28.4.2013 Espoon Tapiolassa jo 27:nnen kerran.

April Jazz tarjoaa tulevana keväänä entistä runsaammin konsertteja ja oheistapahtumia. 17 maksullisen konsertin lisäksi yleisöä hemmotellaan 12 ilmaiskonsertilla ja kolmella jazzklinikalla. Uutuutena ohjelmistossa ovat April Jazz Vintti Presents klubi-illat, joissa vierailijoina tunnettuja helsinkiläisiä klubijärjestäjiä, kuten We Jazz, Söndag Jazz ja Wahoo!. Kolme kotimaista yhtyettä tarjoilee festivaalilla uuden levynsä julkistuskeikan – Ricky-Tick Big Band solisteinaan Suomi-rapin valiot Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren, Jussi Lehtonen Quartet sekä Kalevi Louhivuoren luotsaama Big Blue.

”Tänä vuonna olemme laadukkaan ohjelman ohella panostaneet erityisesti konserttipaikkojen visuaalisuuteen, ympäristöön ja ihmisten viihtyvyyteen. Kulttuurikeskuksessa musiikki soi aulatiloista saleihin ja ravintola palvelee yleisöä joka ilta puolille öin. Jazzteltan tarjonta on entistä laajempi ja teltta tulee näyttämään upeammalta kuin koskaan. Lisäksi lähes kaikkiin Jazzteltan ja Kulttuurikeskuksen konsertteihin on tarjolla Show & Dinner ja VIP-paketteja”, kertoo festivaalin johtaja Matti Lappalainen.

April Jazz –pääsyliput saatavissa Lippupisteestä.

Tervetuloa tutustumaan uuteen ohjelmaan ja sivustoon!

Terveisin

April Jazz -tiimi

Seuraa meitä ja festivaalin rakentamisen etenemistä:

Facebook www.facebook.com/apriljazzfestival

Twitter www.twitter.com/AprilJazzFest