Liput

LIPUNMYYNTIPISTEET
Liput tulevat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa, puhelinpalvelussa sekä myyntipisteissä kautta maan.

Avaa Lippupisteen verkkokauppa

Etsi lähin Lippupisteen myyntipiste

Lippupisteen puhelinpalvelu myy lippuja ja ottaa vastaan varauksia – voit noutaa liput esimerkiksi lähimmältä R-Kioskilta tai muusta myyntipisteestä.

0600 900 900 (1,98€/min+pvm), joka päivä 7-22

VIP -PAKETIT APRIL JAZZ AREENALLE
Pitkään April Jazzien näkyvimpänä maamerkkinä toiminut jazzteltta on kokenut mahtavan muodonmuutoksen. Kokoa ja näköä on tullut reilusti lisää ja nimikin tekee nyt paremmin oikeutta April Jazzien pääareenalle. Myös VIP-ravintola nyt entistäkin viihtyisämpi ja upeampi.

VIP-paketit osoitteesta lippu.fi/lounge! Alkaen toimituskuluineen 149€.

VIP-paketti – April Jazz Areenan Kataja VIP Lounge -ravintolassa

 • VIP-sisäänkäynti sekä vaatesäilytys April Jazz Areenalla klo 18 alkaen
 • Livemusiikkiesitys ravintolassa ennen konserttia
 • Artistitapaaminen konsertin jälkeen
 • Voit nähdä ja kuulla koko konsertin omalta paikaltasi tai siirtyä halutessasi permannolle nauttimaan Areenan tunnelmasta
 • Korkeatasoinen neljän ruokalajin illallinen tarjoillaan klo 18 alkaen. Kataja VIP Loungessa sinua palvelee April Jazzin VIP Hostin lisäksi oma baari, joten vältät jonottamisen. Juomatilauksen voit halutessasi tehdä myös ennakkoon.
 • Muistoksi konsertista saat April Jazz t-paidan* sekä VIP-passin ja kaulanauhan
 • Hinta toimituskuineen alkaen 149€

* Pakettiin sisältyvän t-paidan osalta tulemme kysymään kokotietoja sähköpostitse, joten ilmoitathan sähköpostiosoitteen lipunoston yhteydessä. Paidan saat April Jazz Areenalla myyntipisteestämme, jossa myynnissä myös muita festivaalituotteita.

Menu
Lohipastramia, fenkolisalaattia
Hiillostettu siikatartar, punasipulichutney
***
Yön yli haudutettua karitsan paahtopaistia, tummaa timjamikastiketta, puikulaperunamuffinssi
***
Lajitelma kotimaisia juustoja, karviaishilloketta
***
Kolmen suklaan leivos, kahvia ja haudutettua teetä

** Ruokajuomat eivät sisälly hintaan. Erityisruokavaliot huomioidaan ennakkotilauksen mukaisesti. Lisäksi suosittelemme etenkin ryhmien ruokajuomien tilausta etukäteen. Erityisruokavalioiden ja ruokajuomien tilaukset ja tiedustelut: Theron Catering, puh. 020 787 9720, myynti@theroncatering.fi.

JAZZILLALLINEN RAVINTOLA KYLÄSSÄ

Nauti herkullinen illallinen Ravintola Kylässä ennen konserttia tai sen jälkeen! Kylä tarjoilee April Jazzien aikaan herkullisen menun hintaan 49€/henkilö. Kylä sijaitsee Tapiontorilla, aivan konserttipaikkojen läheisyydessä. Pöytävaraukset: ravintola@tapiolankyla.fi, www.tapiolankyla.fi.

 • Korkeatasoinen illallismenu 49€/henkilö
 • Kattauksen aikana livemusiikkia
 • Keskiviikosta perjantaihin (23.-25.4.) konserttia edeltävät kattaukset klo 17.00-19.30 ja konsertin jälkeiset kattaukset klo 20.00-23.00.
 • Lauantaina (26.4.) konserttia edeltävä kattaus klo 16.00-19.00 ja konsertin jälkeinen kattaus 19.30-23.00.

Illallispaketin varaaminen ja maksaminen:

 • Varaa pöytä haluamastasi kattauksesta ensisijaisesti sähköpostilla: ravintola@tapiolankyla.fi
 • Mainitse varauksen yhteydessä päivämäärä, varauksen alkamisaika, seurueen henkilömäärä sekä mielellään myös pääruokavalintanne (liha, kasvis vai kala) ja mahdollinen erikoisruokavalio.
 • Varauksen jälkeen saat ravintolasta sähköpostitse illallispaketin maksuohjeet. Varaus vahvistuu kun maksu on rekisteröitynyt ja maksamaton varaus peruuntuu.

Menu
Kermaista parsakeittoa ja talon leipää
***
Glaseerattua villisian niskaa, Korvasieniperunaa, Palsternakkaa
tai
Paahdettua kurpitsaa, Timjamiperunakakkua, Palsternakkasipsejä, Pinjansiemeniä, Persiljaöljyä
tai
Miedosti savustettua siikaa, Korvasieniperunaa, Muhennettua maa-artisokkaa
***
Kylän suklaakakkua ja jäätelöä

ALENNUSLIPUT

Lähes kaikkiin pääsymaksullisiin konsertteihin on myynnissä alennushintaisia lippuja opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja ikärajattomiin konsertteihin alle 18-vuotiaille.

Ryhmämyynti
Vähintään 15 hengen ryhmille myymme liput April Jazzin toimistolta. Ota yhteyttä: lipunmyynti@apriljazz.fi, puh. 09 455 0003.

ITÄMERILIPULLA OSALLISTUT ITÄMEREN SUOJELUUN

Tee ekoteko ja osallistu Itämeren suojeluun valitsemalla Itämerilippu. Itämerilipun hintaan on lisätty 2€, jonka tilitämme lyhentämättömänä WWF:n Operaatio Merenneitoon.

WWF:n Operaatio Merenneito suojelee upeaa Itämertamme

Kylmät talvet ja valoisat kesäyöt, sulassa sovussa makean veden lajit ja meriveden eliöt, meren yllä lentävät miljoonat muuttolinnut, iloisesti tyrskyvät vaahtopäät – kaikkea tätä on Itämeri. WWF työskentelee tarmokkaasti, jotta ainutlaatuisen Itämeren ihmeet saadaan pelastettua ja rakas meremme voisi paremmin.

Itämeri on maailman nuorin meri, jonka omintakeiset olosuhteet ovat luoneet sille ainutlaatuisen eliökannan. Vain harvat lajit pystyvät sopeutumaan murtoveden suolapitoisuuteen. Pieni vesimäärä ja veden hidas vaihtuvuus tekevät Itämerestä helposti haavoittuvan. Itämeren keskisyvyys on vain 54 metriä, kun esimerkiksi Välimeressä se on kaksi kilometriä.

Itämeri on myös yksi maailman saastuneimmista merialueista. Ongelmia aiheuttavat esimerkiksi rehevöityminen, öljykuljetukset, ympäristömyrkyt, ylikalastus ja globaalit uhat, kuten tulokaslajit ja ilmastonmuutos. Itämeri tarvitsee puolustajaa.

WWF:n suurkampanja Operaatio Merenneito käy tarmokkaasti kiinni Itämeren polttaviin ongelmiin. WWF:n Itämeri-työn ytimeksi on laadittu laaja Itämeri-ohjelma, joka on osa WWF:n kansainvälistä Itämerityötä.

Lue lisää Itämeren suojelusta!