Liput

April Jazz -pääsyliput saatavissa ennakkoon Lippupisteen verkkokauppasta sekä myyntipisteistä kautta maan. Kaikki konsertit ovat ikärajattomia.

Lippupisteen puhelinpalvelu: 0600 900 900 (1,98€/min+pvm), avoinna joka päivä klo 7-22

Alennusliput

Lähes kaikkiin pääsymaksullisiin konsertteihin on myynnissä alennushintaisia lippuja opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja alle 18-vuotiaille.

Ryhmämyynti
Vähintään 15 hengen ryhmille myymme liput April Jazzin toimistolta. Ota yhteyttä: lipunmyynti@apriljazz.fi, puh. 09 455 0003.

ITÄMERILIPULLA OSALLISTUT ITÄMEREN SUOJELUUN

Tee ekoteko ja osallistu Itämeren suojeluun valitsemalla Itämerilippu. Itämerilipun hintaan on lisätty 2€, jonka tilitämme lyhentämättömänä WWF:n Operaatio Merenneitoon.

WWF:n Operaatio Merenneito suojelee upeaa Itämertamme

Kylmät talvet ja valoisat kesäyöt, sulassa sovussa makean veden lajit ja meriveden eliöt, meren yllä lentävät miljoonat muuttolinnut, iloisesti tyrskyvät vaahtopäät – kaikkea tätä on Itämeri. WWF työskentelee tarmokkaasti, jotta ainutlaatuisen Itämeren ihmeet saadaan pelastettua ja rakas meremme voisi paremmin.

Itämeri on maailman nuorin meri, jonka omintakeiset olosuhteet ovat luoneet sille ainutlaatuisen eliökannan. Vain harvat lajit pystyvät sopeutumaan murtoveden suolapitoisuuteen. Pieni vesimäärä ja veden hidas vaihtuvuus tekevät Itämerestä helposti haavoittuvan. Itämeren keskisyvyys on vain 54 metriä, kun esimerkiksi Välimeressä se on kaksi kilometriä.

Itämeri on myös yksi maailman saastuneimmista merialueista. Ongelmia aiheuttavat esimerkiksi rehevöityminen, öljykuljetukset, ympäristömyrkyt, ylikalastus ja globaalit uhat, kuten tulokaslajit ja ilmastonmuutos. Itämeri tarvitsee puolustajaa.

WWF:n suurkampanja Operaatio Merenneito käy tarmokkaasti kiinni Itämeren polttaviin ongelmiin. WWF:n Itämeri-työn ytimeksi on laadittu laaja Itämeri-ohjelma, joka on osa WWF:n kansainvälistä Itämerityötä.

Lue lisää Itämeren suojelusta!

Merenneito_WWF_merkki_RGB_15cm