Jukka Perko Tritone goes Dizzy, Pixel

Liput alk. 24 €

Jukka Perko Tritone goes Dizzy – Levynjulkaisukeikka!

Trumpetisti Dizzy Gillespie tarjosi tasan 30 vuotta sitten lentävän lähdön 19-vuotiaalle Perkolle pestaamalla hänet big bandiinsa 70-vuotisjuhlakiertueelleen, jonka riveissä hän kiersi Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Vuonna 2017 Gillespien syntymän 100-vuotisjuhlan kunniaksi Jukka trioineen hölskyttää Dizzyn poskettomimmat bebopit ja afrokuubalaiset klassikot pirskahtelevaksi cocktailiksi. Muun muassa A Night In Tunisia, Con Alma ja Tin Tin Deo saavat osakseen juurevan monivivahteiset tulkinnat tältä kotimaisen jazzin tähtikolmikolta. Jukan lisäksi triossa soittaa maamme ykköskomppi Antti Lötjönen ja Teppo Mäkynen.

Kotisivut
Facebook
Twitter

Kokoonpano:
Jukka Perko, saksofonit
Antti Lötjönen, basso
Teppo Mäkynen, rummut

Pixel

Pixel. Photo: Hilde Unosen.
Pixel. Photo: Hilde Unosen.

Nuori energinen norjalaisyhtye Pixel yhdistelee hypnoottisella tavalla elementtejä eri genreistä. Pixel on ehtinyt julkaista kolme albumia, voittaa palkinnon UK Music Video Awards kilpailussa ja esiintyä eurooppalaisilla festivaaleilla ja klubeilla myyden loppuun muun muassa maineikkaita keikkapaikkoja Lontoossa, Amsterdamissa ja Rotterdamissa.

Yhtyettä johtava basisti, laulaja ja säveltäjä Ellen Andrea Wang on esiintynyt muun muassa rumpalilegendojen Manu Katché ja Marilyn Mazur yhtyeissä ja luotsaa Pixelin lisäksi myös omaa nimeään kantavaa trioaan. Norjalaislehti Dagsavisen valitsi Wangin vuonna 2014 maan parhaaksi basistiksi.

Kotisivut
Facebook
Twitter

Kokoonpano:
Jonas Kilmork Vemøy, trumpetti
Harald Lassen, saksofoni
Ellen Andrea Wang, basso & laulu
Jon Audun Baar, rummut

Share on Facebook