Ennakkospesiaali: Brad Mehldau -LOPPUUNMYYTY

Liput alk. 27,50 €

Huippupianisti Brad Mehldaun konsertti ennakoi tulevaa April Jazz -festivaalia sopivasti ystävänpäivän aattona. Lippuja enää rajallisesti, joten hanki omasi nyt kun niitä vielä saa.

Konsertti on tällä hetkellä loppuunmyyty. Mahdollisesti myyntiin vapautuvat peruutusliput tulevat myyntiin Lippupisteen verkkokauppaan. Mikäli lippuja on myytävänä vielä konserttipäivänä, niitä voi ostaa Sellosalin lipunmyynnistä tuntia ennen konserttia.

Brad Mehldau on kiistatta yksi sukupolvensa merkittävimmistä jazzpianisteista. Tämä viisinkertainen Grammy –ehdokas julkaisi lokakuussa vuosikymmenen aikana Euroopassa soolokonserteissa äänitettyjä teoksia sisältävän kokoelma-albumin.

Brad Mehldaun soolokonsertteja on ylistetty ympäri maailmaa. Virtuoottinen pianisti yhdistelee persoonallisella tavalla musiikkia eri genrejen mestareilta kuten Thelonius Monk, Beatles, Johannes Brahms, Nirvana ja Radiohead. Loistavana säveltäjänä tunnettu Mehldau esittää myös omia sävellyksiään, ja liittää konsertteihin runsaasti vapaata improvisaatiota.

Brad Mehldau on vieraillut Suomessa viimeksi viisitoista vuotta sitten trionsa kanssa. Mehldau on omien projektiensa lisäksi levyttänyt ja esiintynyt vuosien saatossa muiden muassa Joshua Redmanin, Pat Methenyn, Wayne Shorterin ja John Scofieldin kanssa. Jazzlehti DownBeatin lukijat ovat äänestäneet Mehldaun parhaaksi pianistiksi jo seitsemän kertaa vuodesta 1999 lähtien.

Sulje esittely