Dianne Reeves – LOPPUUNMYYTY

Liput alk. 39 €

Keväällä uuden albumin julkaiseva viisinkertainen Grammy-voittaja tekee paluun Espooseen.

HUOM! Konsertti on loppuunmyyty eikä lippuja ole tällä hetkellä saatavana.

Dianne Reeves on yksi maailman arvostetuimmista jazzlaulajista. Hän on sielukas ja akrobaattinen esiintyjä, joka on palkittu peräti viidesti parhaasta lauletusta jazzalbumista. Palkinnoista kolme tuli peräkkäisille albumeille, mihin ei vielä yksikään toinen laulaja ole pystynyt.

Myös Reevesin viimeisin albumi ”Beautiful Life” voitti vuoden 2015 parhaan lauletun jazzlevyn Grammyn. Vierailijoina levyllä olivat Lalah Hathaway ja Esperanza Spalding sekä April Jazzeiltakin tutut Gregory Porter ja Robert Glasper.

Dianne Reeves esiintyi ensimmäisen kerran April Jazzeilla vuonna 1995. Tuolloin hän oli ehtinyt julkaista viisi albumia ja tähti oli vasta syttymässä kirkkaimpaan loistoonsa. Helsingin Sanomat nimesi Reevesin festivaalin kuningattareksi. Vuonna 2006 April Jazz vietti 20-vuotisjuhliaan ja Reeves hurmasi täyden Tapiolasalin niin, ettei suosionosoituksille meinannut tulla loppua. Nyt kuningatar palaa Espooseen seuranaan luottomiehistönsä – pianisti Peter Martin, kitaristi Romero Lubambo, basisti Reginald Veal sekä rumpali Terreon Gully.

Kotisivut
Facebook
Twitter

Kokoonpano:
Dianne Reeves, laulu
Peter Martin, piano
Romero Lubambo, kitara
Reginald Veal, basso
Terreon Gully, rummut

Share on Facebook